KERJA GILA!Wanita CanTik Ini Berhenti Kerja Demi ‘Breastfeeding’ Teman Lelakinya..

1220
0
SHARE

Gadis cantik dari Singapura ini mencetuskan kemarahan di laman sosial selepas mengumumkan secara terbuka bahawa dia berhenti kerja untuk menyusukan teman lelakinya yang berusia 36 tahun sebanyak 6 kali sehari

Gadis yang bernama Chloe ini mendakwa bahawa dia mahu ‘breastfeeding’ teman lelakinya selepas dia membaca tentang penyusuan boleh menghasilkan keintiman antara pasangan.

“Kami cuba untuk setiap dua jam tidak lebih daripada setiap tiga jam”

Malah, Chloe menjelaskan bahawa dia berpegang kepada jadual ketat tidak kira di mana mereka berada

“Ia boleh menyusu sambil berdiri, atau boleh dilakukan di rumah ikut kesesuaian.”

Apapbila ditanya adakah ianya nampak seperti kelakuan ‘s3ksual’ tetapi Charlie mengatakan ia tahap sederhana. Bahkan, ia meningkatkan kehidupan s3ks juga.

“Ia lebih daripada satu ikatan peribadi, lebih daripada komitmen, lebih keintiman….dua orang menjadi satu,” katanya lagi.

Chloe menjelaskan bahawa penyusuan susu ibu itu akan membawa kepada s3ks enam hingga tujuh kali sehari.

Bahkan, Chloe menerangkan MANFAAT daripada melakukan perbuatan demikian ialah dapat melambatkan penuaan kerana ia terdiri daripada kalori dan nutrien yang padat.

Susu ibu adalah untuk perkembangan pesat bagi bayi dan sesetengah manusia percaya yang kesannya sama akan berlaku kepada golongan dewasa.

Bahkan, ia juga mengandungi hormon pertumbuhan dan satu cawan mempunyai 170 kalori, 10 gram lemak, 16 gram karbohidrat dan dua gram protein.

Yang pastinya kenyataan di atas memang tidak masuk akal dan ramai yang tidak bersetuju.

Menurut Marc Halpern, pakar diet berdaftar yang berpusat di Salt Lake City mengatakan susu ibu hanya baik sebagai diet dan kesihatan untuk semua golongan.

Terdapat juga bukti yang menunjukkan ia boleh memberi manfaat kepada lelaki dan bagus untuk mendapatkan protein berbanding diperolehi dari buah-buahan, sayur-sayuran dan susu tepung.

Chloe juga mendedahkan bahawa dia sanggup berhenti kerja demi menumpukan kepada kelakuan ini. Bahkan, dia juga mengambil pil herba dan menambah benih flaks dalam pemakanan yang dianggap mambantu dalam membekalkan susu.

Charlie dikatakan ‘teruja’ tentang manfaat kesihatan kerana dia adalah seorang yang sangat menjaga kesihatan.

Chloe menjelaskan ianya mengambil masa selama kira-kira dua bulan untuk susu dia datang dan kemudian mereka boleh melakukan selama mana yang mereka mahukan

Sumber:http://www.sensasi.org/2016/06/kerja-gila-inilah-alasan-wanita-ini.html

Loading...
SHARE